Oscar Delghuststraat 60 - 9600 Ronse - België | 055 21 80 07 | info@tio3.be

open-space
coworking tio3
coworking oost-vlaanderen
flexibele werkplek
coworking tio3
coworking ronse
coworking ronse
coworking
coworking
coworking ronse
coworking

Coworking

Vanaf heden kan u terecht in onze getransformeerde coworking. Deze staken we namelijk in een volledig nieuw jasje. De ruimte kreeg een likje verf, het meubilair werd geüpgraded en wat zeker niet mocht ontbreken waren enkele planten! 

Coworking? 
Een coworking is een gedeelde werkomgeving waar u samen met andere zelfstandigen, freelancers of thuiswerkers in een professionele omgeving kan werken. Tevens kan u gebruik maken van de verschillende faciliteiten die het Business Center van TIO3 te bieden heeft.

• Rustige locatie
• Mogelijkheid tot netwerken
• Filevrij bereikbaar
• Gratis parking
• Laadpunten voor elektrische voertuigen

Mogelijkheden
De TIO3-coworking is elke werkdag open van 8u30 – 17u00. Uw plekje reserveren kan gemakkelijk via info@tio3.be. U kan kiezen voor een losse formule of een formule op maandbasis.

 

Coworking reserveren

Preview coworking

Bekijk onze troeven

Bezoek ons via de virtual tour

Contacteer ons

Van 1952 tot nu.. ons verhaal

verhaal tio3
Verhaal TIO3

Het TIO3-gebouw heeft er al een rijke geschiedenis opzitten. In 1952 vond de eerste steenlegging van het ziekenhuis plaats door Koningin Elisabeth. Na een bouw van 2 jaar ging in 1954 het ziekenhuis open en deed het jarenlang dienst als burgerlijk hospitaal. In 2005 sloot het ziekenhuis en werd het robuuste gebouw volledig gestript tot op enkele muren na.

In 2011 ging het voormalige ziekenhuis opnieuw open als TIO3: Textiel, Innovatie, Ondernemen, Ontmoeten en Opleidingen. Textielinnovatie en ondernemerschap gingen hand in hand. In 2018 kreeg TIO3 een nieuwe ‘rebranding’ en ligt de focus de dag van vandaag op het Business Center en de eventlocatie.

TIO3 ons verhaal
TIO3 ons verhaal