Oscar Delghuststraat 60 - 9600 Ronse - België | 055 21 80 07 | info@tio3.be

Japans Quilt techniek
Japans Quilt techniek
Japans Quilt techniek
Japans Quilt techniek
Japans Quilt techniek

Introductie en experimenteren met Japans Quilt techniek

08/12/2018 om 09:30:00

Introductie & experimenteren met Japans Quilt techniek + vervaardigen van eigen werkstuk! Is een Japanse manier van weven door gebruik te maken van katoenen banden. In deze techniek komen er geen naalden of draden aan bod. Door het spelen met verschillende prints, kleuren en bindingen onstaan er prachtige kunstwerkjes, deze kunnen dan weer verwerkt worden in een draagtas, kussen, rug van een jas en zoveel meer. In deze workshop worden verschillende bindingen aangeleerd met daarop verschillende variaties. Alsook gaan we aan de slag om een eigen werkstuk te maken.

Info
Lesgeefster: Annie Cuypers
Materiaal: katoenen stoffen voorzien (extra info wordt meegedeeld bij de bevestigingsmail)
Voor wie: geen specifieke basiskennis vereist
Wanneer: zaterdag 8 december 2018, 9u30 – 16u30
Waar: Fab(ric)Lab, 2de verdieping TIO3, Oscar Delghuststraat 60, 9600 Ronse.
Kostprijs: 75 euro

Lunch te voorzien, koffie en water zijn aanwezig
Inschrijving: gelieve het onderstaande online invulformulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail met de nodige info voor betaling. Na ontvangen van de betaling bent u ook ingeschreven.

Annuleringsvoorwaarden workshops
Meer dan 8 werkdagen voor de start van de workshop rekenen we 15 euro administratiekosten aan. Minder dan 8 werkdagen voor de aanvang van de workshops rekenen we 15 euro administratiekosten en 15 euro voor materiaalkosten aan. Bij afmelding binnen de 48 uur voor het starten van de workshop, of het niet verschijnen op de workshop zelf, rekenen we het volledige inschrijvingsgeld aan. De tarieven zijn steeds inclusief btw.

Schrijf u in op deze workshop


  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Van 1952 tot nu.. ons verhaal

  verhaal tio3
  Verhaal TIO3

  Het TIO3-gebouw heeft er al een rijke geschiedenis opzitten. In 1952 vond de eerste steenlegging van het ziekenhuis plaats door Koningin Elisabeth. Na een bouw van 2 jaar ging in 1954 het ziekenhuis open en deed het jarenlang dienst als burgerlijk hospitaal. In 2005 sloot het ziekenhuis en werd het robuuste gebouw volledig gestript tot op enkele muren na.

  In 2011 ging het voormalige ziekenhuis opnieuw open als TIO3: Textiel, Innovatie, Ondernemen, Ontmoeten en Opleidingen. Textielinnovatie en ondernemerschap gingen hand in hand. In 2018 kreeg TIO3 een nieuwe ‘rebranding’ en ligt de focus de dag van vandaag op het Business Center en de eventlocatie.

  TIO3 ons verhaal
  TIO3 ons verhaal