Oscar Delghuststraat 60 - 9600 Ronse - België | 055 21 80 07 | info@tio3.be

Seminarie Jasna Rok

jasna rok tio3

 

 

 

 

 

In teken van het Textielfestival 2019 gaat op zaterdagavond 28 september om 18u30 het seminarie door van Jasna Rok bij TIO3 in Ronse.

Jasna Rokegem is een jonge pionier die innovatieve fashion combineert met geavanceerde technologieën. Ze heeft een sterke visie op de kleding van de toekomst en hoe die extra waarde zal creëren in ons dagelijkse leven. Jasna ontwerpt nu al interactieve kleding die onze emoties zichtbaar kunnen maken. Haar unieke projecten en collecties brengt ze tot leven door technologieën als virtual reality en soft robotics te gebruiken. Drie jaar geleden opende ze de eerste mode- en technologie studio in België: Jasna Rok. Met haar ontwerpen en visie heeft ze al meerdere grote prijzen gewonnen en wil ze ook andere industrieën inspireren om radicale innovatie toe te passen. Bedrijven zoals Nokia Bell Labs en NASA zijn al overtuigd van het cross-over potentieel.

Tijdens het seminarie met diner zal zij haar interactieve fashion alsook haar ervaringen met de denktank van NASA met ons delen. Een niet te missen kans om meer te weten te komen over innovatieve technologie in combinatie met textiel.

Deelnameprijs: 65 euro (seminarie Jasna Rok + diner met uitstekende 3 gangenmenu inclusief dranken)
Inschrijven kan tot en met 25/9/2019

Programma:

Wij verwachten u graag om 18u30 bij TIO3 (Oscar Delghuststraat 60, 9600 Ronse).

Meer weten over Jasna Rok?

Bekijk dan zeker eens haar site en projecten: www.jasnarok.com


Met dank aan volgende partners:

Fedustria (www.fedustria.be)

Associated Weavers (www.carpetyourlife.com)

Centexbel  (www.centexbel.be)

Vercauteren Transport (www.vercauterentransport.be)

Creamoda (www.creamoda.be)

Belgian Fuel Card (www.tankkaart.be)

                      

 

 

 

 

Oscar Delghuststraat 60
9600 Ronse - België

  Inschrijving TIO3 bloklocatie

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Van 1952 tot nu.. ons verhaal

  verhaal tio3
  Verhaal TIO3

  Het TIO3-gebouw heeft er al een rijke geschiedenis opzitten. In 1952 vond de eerste steenlegging van het ziekenhuis plaats door Koningin Elisabeth. Na een bouw van 2 jaar ging in 1954 het ziekenhuis open en deed het jarenlang dienst als burgerlijk hospitaal. In 2005 sloot het ziekenhuis en werd het robuuste gebouw volledig gestript tot op enkele muren na.

  In 2011 ging het voormalige ziekenhuis opnieuw open als TIO3: Textiel, Innovatie, Ondernemen, Ontmoeten en Opleidingen. Textielinnovatie en ondernemerschap gingen hand in hand. In 2018 kreeg TIO3 een nieuwe ‘rebranding’ en ligt de focus de dag van vandaag op het Business Center en de eventlocatie.

  TIO3 ons verhaal
  TIO3 ons verhaal