Oscar Delghuststraat 60 - 9600 Ronse - België | 055 21 80 07 | info@tio3.be

Industriële lasersnijder

Work area:
Laser 1: 60 x 30 x 2cm
Laser 2: 160 x 100 x 28 cm

Met de lasersnijder kun je textiel, kunststoffen, hout, papier en karton snijden. De laser wordt ook gebruikt voor het graveren van kunststof en houten onderdelen. De laser software wordt aangestuurd door een vectorieel bestand, dit kan opgemaakt worden in het gratis programma Inkscape, maar ook in CorelDraw, Autocad & Adobe Illustrator. Na het bepalen van de laserparameters kan je aan de slag.

Het is een must dat u de techniek onder de knie heeft daar er geen opleidingen of workshops meer plaats vinden. Indien u de techniek al onder de knie heeft kan u steeds per blok van 3 uur de machine tegen betaling gebruiken.

Met dank aan SPE.

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Contacteer ons

Van 1952 tot nu.. ons verhaal

verhaal tio3
Verhaal TIO3

Het TIO3-gebouw heeft er al een rijke geschiedenis opzitten. In 1952 vond de eerste steenlegging van het ziekenhuis plaats door Koningin Elisabeth. Na een bouw van 2 jaar ging in 1954 het ziekenhuis open en deed het jarenlang dienst als burgerlijk hospitaal. In 2005 sloot het ziekenhuis en werd het robuuste gebouw volledig gestript tot op enkele muren na.

In 2011 ging het voormalige ziekenhuis opnieuw open als TIO3: Textiel, Innovatie, Ondernemen, Ontmoeten en Opleidingen. Textielinnovatie en ondernemerschap gingen hand in hand. In 2018 kreeg TIO3 een nieuwe ‘rebranding’ en ligt de focus de dag van vandaag op het Business Center en de eventlocatie.

TIO3 ons verhaal
TIO3 ons verhaal