Oscar Delghuststraat 60 - 9600 Ronse - België | 055 21 80 07 | info@tio3.be

Kantoor te huur ronse
Kantoor te huur ronse
Kantoor te huur ronse
Kantoor te huur ronse

Ruim kantoor met verschillende units

Ruime kantooroppervlakte van 250 m² ter beschikking bij TIO3 in Ronse. Deze burelen hebben een aparte inkom met mogelijkheid tot ontvangstruimte. Onlangs gerenoveerde kantoren met een gezellige uitstraling en voldoende inval van daglicht. Sanitaire voorzieningen, keuken met eetplaats en grote opslagruimte beschikbaar. Daarnaast geniet u ook van een ruime dienstverlening, is er een apart alarmsysteem en heeft u 24u/24u toegang tot uw kantoren.

 

Maak hier uw afspraak

Bekijk onze troeven

Bezoek ons via de virtual tour

Contacteer ons

Van 1952 tot nu.. ons verhaal

verhaal tio3
Verhaal TIO3

Het gebouw heeft er al een rijke geschiedenis opzitten. In 1952 vond de eerste steenlegging van het burgerlijk ziekhuis plaats door Koningin Elisabeth. In 1954 ging het ziekenhuis open en deed het jarenlang dienst tot 2005. Het robuuste gebouw werd volledig gestript tot op enkele muren na.

In 2011 ging het voormalige ziekenhuis opnieuw open als TIO3: Textiel, Innovatie, Ondernemen, Ontmoeten en Opleidingen. Textielinnovatie en ondernemerschap gingen hand in hand. In 2018 kreeg TIO3 een nieuwe ‘rebranding’ en ligt de focus de dag van vandaag op het Business Center en de eventlocatie.

TIO3 ons verhaal
TIO3 ons verhaal