Pretty Smart Textiles

28.09.2013 - 16.12.2013


Met deze tentoonstelling worden de laatste evoluties op vlak van elektronisch textiel getoond, een kruisbestuiving tussen fashion, kunst en technologie! Na de eerste editie in Den Haag en de tweede editie in Denemarken is nu ook Ronse aan de beurt. Wij hopen op deze manier een beter bewustzijn en begrip van smart textiles te promoten in de industrie en de creatieve sector.

Sommige werken worstelen met de abstracte aspecten van technologie en proberen het onzichtbare zichtbaar te maken en het ontastbare tastbaar. Andere werken daarentegen visualiseren de psychologische dimensies en gebruiken technologie om de onvolkomenheden van mensen aan te vullen.

       

Designers

Bart Hess, Floris Kaayk, Lucy McRae, Jalila Essaïdi, Maartje Dijkstra, Beorn Lebenstedt, Nicky Assmann, Anja Hertenberger, Local Androids, Meg Grant, Leonie Smelt, Melissa Coleman, Karina van Heck, Seçil Ugur, Florian Kräutli, Heike Sperber, Django Steenbakker, Aoife Wullur, Ralf Jacobs, Leonie Urff, Laura Duncker, Marina Toeters, Aniela Hoitink, Anbasja Blanken, Martijn ten Bhömer, Kristi Kuusk, Eef Lubbers, Paula Kassenaar, Pauline van Dongen, Daniel Schatzmayr, Charlotte ‘t Hart, Ricardo O'Nascimento, Mandy Smith, Nancy Tilbury, Rogier van der Heide. Het tentoonstellingsontwerp wordt gedaan door Joachim Rotteveel en de curator is Melissa Coleman.

Wanneer?

De tentoonstelling loopt van 28 oktober tot en met 16 december en is open elke woensdag, vrijdag en zondag van 13:00 tot 17:00. Lukt het niet ons te bezoeken op deze dagen ? Contacteer ons voor een afspraak. Neem contact met ons via email: info@tio3.be of telefonisch 055/21.80.07.

Toegangsprijs?

6€ pp
4€ pp: 55+, studenten (13 tot 21 jaar), groepen >10 personen
Gratis: kinderen -12 jaar, personen met een handicap, schoolgroepenbegeleiders 
In de toegangsprijs is een lokaal drankje inbegrepen
Gids 30€ excl BTW, 1 gids per max. 20 personen

print