Textiel IncubatieCentrum


Het Textiel IncubatieCentrum (TIC) ondersteunt en begeleidt beginnende, groeiende en innoverende ondernemingen door het creëren van een gespecialiseerde groeiomgeving en het aanbieden van een hoogstaande, kwalitatieve totaalservice. Starters krijgen toegang tot de expertise, het advies en het uitgebreide netwerk van de aandeelhouders* en de partners die verbonden zijn aan het Centrum.

U kan in eender welke sector actief zijn op voorwaarde dat uw activiteit zich ontwikkelt vanuit innovatie in de ruime zin van het woord met een concrete link naar textiel: design, mode, R&D, ICT, dienstverlening, …

Het Textiel IncubatieCentrum beschikt voor de uitbouw van haar regionale, nationale en Europese ambities over flexibele en moderne werkruimtes met alle nodige voorzieningen op de unieke locatie TIO3 te Ronse: een interessante ontmoetingsplaats tussen diverse starters waardoor netwerking en onderlinge interactie gestimuleerd worden en bijdragen tot het incubatieproces.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen graag de tijd om uw idee samen te bespreken en te evalueren: gratis en zonder verdere verplichting. Indien u daarna beslist om uw plannen samen met ons vanuit het TIC verder te realiseren, vinden we vast en zeker een formule die past binnen uw budget.

* Rector Paul Van Cauwenberghe van Universiteit Gent neemt de rol op zich van Voorzitter van de Raad van Bestuur, die de expertise en toekomstgerichte spirit bundelt van Alsico, Associated Weavers International, Bonar Technical Fabrics, BNP Paribas Fortis, Centexbel, DesleeClama, Devan Chemicals, Desso, DeWa Consulting, POMOV, Sioen, Universiteit Gent en Utexbel.

Voor meer informatie, bezoek de website www.texincubator.com .

print