Over TIO3
Het gebouw is op zijn minst opvallend te noemen, hetziekenhuis onderging een ware gedaanteverwisseling. Zo is het tot de ruwbouwgestript en letterlijk opnieuw aangekleed met gigantische stukken textiel. Eenwerkelijk uniek procedé dat dient als zonnewering en klimatisering.

De diensten binnen TIO3 zijn onder te verdelen in 3 pijlers. Zo vind je in het gebouw onze Event locaties, Business Center en een Fab(ric)Lab terug.

TIO3 - Event LocationTIO3 

Het gebouw biedt ook plaats voor congressen, seminaries,tentoonstellingen, showrooms, personeelsfeesten en workshops. Het 9verdiepingen tellende gebouw heeft verschillende ruimtes uitgerust met deallerlaatste audiovisuele toepassingen voor een geslaagd evenement. Daarnaasthebben wij ook een state-of-the-art vergaderinfrastructuur waar u vergaderingenop een vlotte en professionele manier kan organiseren. Onze vergaderzalen hebbendaglicht en de nodige inrichting (beamer, flipchart, audio&videoapparatuur, ...).

Kies ervoor om uw bedrijf te vestigen in TIO3. Een indrukwekkend gebouw waar licht en ruimte centraal staan. Ga voor een professionele werkplek in een uniek en inspirerend kader. In functie van de kantooroppervlakte die u wenst,  kunnen kantoren modulair worden uitgebouwd. U kan opteren voor een kantooroppervlakte vanaf 15 m² die kan worden uitgebreid tot 30m² of 50 m². Bovendien is uw kantoor gemeubeld en geniet u van onze ruime dienstverlening.

TIO3 - Fab(ric)Lab

Fab(ric)Lab biedt inspiratie, ruimte tot experiment en ondersteuning bij het ondernemen. In het Fab(ric)Lab van TIO3 ontdek je een divers aanbod aan textiel gerelateerde thema’s en technieken.Op TIO3 organiseren we op geregelde tijdstippen verschillende activiteiten rond textiel en innovatie. Zo krijgt u hier een overzicht van alle komende expo's, lezingen en workshops voor zowel kinderen als volwassenen, professionelen als beginners.

TIO3 organiseert verschillende workshops voor volwassenen, zowel voor gevorderden als beginners.Tijdens de vakantieperiode zetten we af en toe leuke workshops voor kinderen en jongeren op de agenda, telkens rond het thema textiel. We zorgen voor ervaren en enthousiaste begeleiders en zetten een mooi programma op poten.

Adres
: Oscar Delghuststraat 60 - 9600 Ronse
Telefoonnummer: 055 21 80 07
Emailadresinfo@tio3.be 

Volg TIO3 Eventlocation & Business Center

Email
Facebook
Instagram

Volg TIO3 Fab(ric)Lab

Email Fab(ric)Lab
Facebook Fab(ric)Lab
Instagram Fab(ric)Lab

print