WelkomSuccesvol zakendoen in Frankrijk - 4 mei 2017

U hebt groeiplannen met je bedrijf. Frankrijk is niet veraf en dus een aantrekkelijke optie. U overweegt om uw producten of diensten ook in Frankrijk aan te bieden ? U hebt de stap reeds gewaagd, maar het loopt niet zoals verwacht ? De Franse markt veroveren betekent zijn mogelijkheden multipliceren.  Lees meer en schrijf nu in.

Tentoonstelling : 22.4  tot 30 mei

Zoekt u workshops ?    Klik hier

 

Tio 3

TIO3 wil een ontmoetingsplaats zijn. Een creatieve hub waar onderzoekers, ondernemers en creatieven op een ongedwongen manier kunnen werken en elkaar kunnen ontmoeten.  Het volledig gerenoveerde oude ziekenhuis is op zijn minst opvallend te noemen. Het 9 verdiepen tellende gebouw heeft verschillende ruimtes uitgerust met de allerlaatste audiovisuele toepassingen voor een geslaagd evenement. Het gebouw biedt plaats voor vergaderingen, congressen, seminaries, tentoonstellingen en workshops van 3 tot 350 deelnemers.

De unieke ligging, midden in de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen biedt een aantal mooie troeven. Een ideale gelegenheid om een business event te koppelen aan een unieke incentive of team event: snorren met de vespa door de groene heuvels? Cocktails leren shaken aan onze bar? Sushi leren rollen? Met de quad gaan racen in de bossen? Duiken in het heden, het verleden & de toekomst van textiel.    

Ontdek onze workshops hier!
print