Nieuwsbrief


Nieuws Business Center - Nieuws Event Locatie
NIEUWS EVENT LOCATIE

Uw personeelsfeest op een unieke locatie
TIO3 Event Location
Nodig uw personeel, klanten of stakeholders uit in een rustige en groene omgeving en pak niet alleen uit met uw succesvol jaar, maar ook met het mooie eindeloze uitzicht in onze panoramazalen. Of geniet van onze groene, rustig gelegen tuin aansluitend aan onze bistrozaal. 
 
Alle soorten events zijn mogelijk bij TIO3, wij denken met u mee! 
 
Vraag naar beschikbaarheid
NIEUWS BUSINESS CENTER
Offices & zoveel meer
 
TIO3 heeft een aanbod van kwaliteitsvolle kantoorruimtes en verschillende werkplekken op een indrukwekkende locatie waar licht en ruimte centraal staan

Wij beschikken over kantoren met verschillende afmetingen, aangepast aan het ritme van de groei van uw onderneming. Een inspirerende locatie waar er in een aangename en professionele sfeer gewerkt wordt. 

 
Tarieven & beschikbaarheid
Resident aan het woord: Accomodata
Accomodata verkoopt en implementeert Odoo bedrijfssoftware bij KMO's. In vier jaar tijd zijn we gegroeid tot de grootste Odoo Gold Certified Partner van België, en de derde grootste speler wereldwijd.  Odoo is een business software pakket opgebouwd rond een collectie geïntegreerde apps. Alle zakelijke noden zoals ERP, CRM, eCommerce, Accounting, Project Management, Voorraadbeheer, HRM, enz. zijn aanwezig.

Waarom wij kiezen voor TIO3 als vestiging.
‚ÄčAccomodata is van bij de oprichting in 2015 gevestigd in het bedrijvencentrum van TIO3.  Het schaalbaar aanbod van TO3 zien wij als een troef. De terbeschikking gestelde ruimte is sedert de start verdrievoudigd.  Wij kunnen naargelang de behoefte extra faciliteiten die het bedrijvencentrum biedt benutten.  Ook extra diensten zoals onthaal, telefonie, cleaning & onderhoud worden door TIO3 voorzien. 

 
Meer info over Accomodata
Kies voor TIO3 - Event Locatie 
- Rustig gelegen 
- Ruime parking
- Licht en ruimte staan centraal
- Tal van mogelijkheden 
- Wij helpen u graag mee van a tot z 
Kies voor TIO3 - Business Center  
- Op maat ingerichte en gemeubelde kantoorruimten met alle infrastructuur 
- Vergaderruimtes voor elke gelegenheid
- Ruime parking voor de deur 
- Vlot bereikbaar, tegen de files in 
- Dichtbij A8 Brussel (55 min), N60 Gent (35 min)

FOLLOW US! 
Virtual Tour
DISCLAIMER – UITSCHRIJVEN – AANPASSEN
TIO3 wil zich volledig aansluiten bij de GDPR wetgeving ter bescherming van de persoonlijke gegevens van degenen die historisch opgenomen zijn in onze databases. TIO3 slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. We geven je informatie nooit door aan derden voor commerciële doeleinden. Wij gebruiken je gegevens enkel om je te informeren over TIO3 Event Locatie en Business Center en zijn Fab(ric)Lab. U kunt zich ten allen tijde afmelden van deze e-mailing, waardoor uw gegevens automatisch verdwijnen uit onze database. U ontvangt dan verder geen informatie meer over TIO3 Event Locatie en Business Center en zijn Fab(ric)Lab.
Klik daarom hier: unsubscribe from this list.
 
Wij sturen slecht zeer sporadisch informatie door, zodat het geen overvloed wordt. U kan toch uw voorkeuren nog verder aanpassen bij de e-mailcampagnes die wij versturen, zodat u toch geïnformeerd blijft, maar op uw eigen tempo.
Klik daarom hier: update your preferences.
 
Indien u verder alle informatie van TIO3 Event Locatie en Business Center en zijn Fab(ric)Lab wenst te ontvangen, hoeft u verder niets te doen en wij danken u daarvoor.
print