Nieuwsbrief

TIO3 in de kijker: nieuwe kantoren, event locatie & workshops.
Inschrijven voor leuke nieuwtjes en weetjes over TIO3?
Logo TIO3
Business Center - Nieuwe kantoren 
Foto's nieuwe kantoren Business Center TIO3
 
Vestig uw bedrijf in TIO3. Een indrukwekkend gebouw waar licht en ruimte centraal staan met uitzicht op de groene vallei van de Vlaamse Ardennen. Kies voor een professionele werkplek, gemeubelde kantoren en de mogelijkheid om uw kantoorvleugel (220m²) te personaliserenAula en vergaderfaciliteiten aanwezig met audio- en videotechnologie. 
 
Meer info over de nieuwe kantoren
Resident aan het woord:
KMSH - Vlaamse Fokkerijcommissie
 
In 2015 richtte de KMSH de fokkerijorganisatie op. Samen met de Vlaamse overheid streven we naar een ras gebonden fokbeleid waar het terugdringen van de erfelijke aandoeningen en vergroten van de genetische diversiteit centraal staat. Om de erkenning te bekomen was het noodzakelijk dat de fokkerijorganisatie een zetel had in het Vlaams gewest. Aangezien er verschillende personeelsleden uit de streek van Ronse kwamen ging de KMSH op zoek naar een geschikte locatie. We kwamen hierbij al vrij snel uit bij TIO3. 
"In TIO3 vonden wij niet enkel de kantoorruimte maar tevens ook de mogelijkheid om vergaderingen of events te organiseren. Tevens is de flexibiliteit om uit te breiden aanwezig waar wij het afgelopen jaar reeds dankbaar gebruik van maakten".
Event Location - Locatie in de kijker 

 

Bistro Ateljee // 211 m² // Capaciteit: 250 pers

De gezellige ruimte van Bistro Ateljee kan ‘s avonds of overdag gebruikt worden voor al uw evenementen. Presentaties, workshops, diners, recepties, walking diners, showrooms… De ruimte wordt steeds ingericht in functie van uw evenement.

De Bistro grenst via een open trap aan het gelijkvloers, dus is de perfecte ruimte om te combineren met een plenair gedeelte in de aula. Bij mooi weer kunnen de grote schuiframen open en kan de receptie of walking dinner ook overlopen in de tuin.

Deze ruimte is bovendien voorzien van materiaal dat het mogelijk maakt om auto’s binnen te plaatsen. De Bistro kan zo dus ook gebruikt worden als ruimte voor alle soorten evenementen en opleidingen.

Meer info over de Bistro Ateljee
Fab(ric)Lab - Creatieve workshops 
Sfeerbeelden van de voorbije workshop 'experimenteren nieuwe toepassingen bedrukken en transfereren'. Indien u zelf wenst deel te nemen aan een workshop, bekijk dan het onderstaande programma en schrijf je snel in!
Workshops Fab(ric)Lab
Meer info over de workshops
Volg Fab(ric)Lab! 
Website Fab(ric)Lab
Email Fab(ric)Lab
Facebook Fab(ric)Lab
Instagram Fab(ric)Lab
Volg TIO3! 
Website
Email
Facebook
Instagram
Bezoek TIO3 via de Virtual Tour
DISCLAIMER – UITSCHRIJVEN – AANPASSEN
TIO3 wil zich volledig aansluiten bij de GDPR wetgeving ter bescherming van de persoonlijke gegevens van degenen die historisch opgenomen zijn in onze databases. TIO3 slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. We geven je informatie nooit door aan derden voor commerciële doeleinden. Wij gebruiken je gegevens enkel om je te informeren over TIO3 Event Locatie en Business Center en zijn Fab(ric)Lab. U kunt zich ten allen tijde afmelden van deze e-mailing, waardoor uw gegevens automatisch verdwijnen uit onze database. U ontvangt dan verder geen informatie meer over TIO3 Event Locatie en Business Center en zijn Fab(ric)Lab.
Klik daarom hier: unsubscribe from this list.
 
Wij sturen slecht zeer sporadisch informatie door, zodat het geen overvloed wordt. U kan toch uw voorkeuren nog verder aanpassen bij de e-mailcampagnes die wij versturen, zodat u toch geïnformeerd blijft, maar op uw eigen tempo.
Klik daarom hier: update your preferences.
 
Indien u verder alle informatie van TIO3 Event Locatie en Business Center en zijn Fab(ric)Lab wenst te ontvangen, hoeft u verder niets te doen en wij danken u daarvoor.print