Forward to Basics 26.6

Lezing door Herman Konings


Herman Konings is master in de theoretische psychologie en zaakvoerder van het Antwerpse trend- en toekomst-onderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt. Als trendverkenner geeft hij regelmatig adviesrondes en spreekbeurten aan bedrijven, genootschappen en hogescholen over socio-culturele verschuivingen, trendobservaties en toekomstverwachtingen.

Herman is een onvervalste verhalenverteller die de toeschouwer in een meeslepend parcours weet te begeesteren voor de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn. U zal ondermeer van Herman vernemen wat het verschil is tussen 'vergrijzing' en 'afgrijzing', waar 'Jugaad Innovatie' en 'zelfbecijfering' voor staan en hoe we 'forward to basics' moeten leven ...

Een presentatie over hoe we geïnspireerd naar de toekomst kunnen kijken.

Praktisch


De lezing wordt gegeven in het Engels gaat door in het auditorium van TIO3, Oscar Delghuststraat 60, 9600 Ronse. De lezing start stipt om 19u30 en duurt ongeveer 1,5 uur.

Hebt u interesse om deel te nemen? Dat kan gratis. Gelieve wel tijdig in te schrijven want het aantal plaatsen is beperkt. Om anderen de kans niet te ontnemen deel te nemen, rekenen wij een no-show fee aan van 25€ excl. BTW indien u zonder bericht niet opdaagt. Gelieve ons zeker 24 uur op voorhand te laten weten mocht u niet kunnen aanwezig zijn.

Inschrijven voor deze sessie is niet meer mogelijk.


print